Skip to content

werkwijze en tarieven

Ik werk volgens de code van ethiek van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO)

Quickscan met Eaze tips

Kun je prima zelf aan de slag, maar zou je wel mijn tips en adviezen willen ontvangen? 

Dan kun je mij vragen voor de quickscan + eaze tips.

In een gesprek van ca 1,5 uur bij jou thuis bespreken we jouw woonsituatie, laat je mij de betreffende ruimte(s) zien en geef ik je tips hoe je het kunt aanpakken. Na dit gesprek mail ik je alle tips nog even toe.

Als je liever online contact hebt, dan kan dat ook. Door te skypen, facetimen, zoom of een andere online verbinding, vertel je mij jouw knelpunten en geef je aan waar je wensen liggen.

Ik geef je direct tips en advies waarmee jij zelf aan de slag kunt.

 

Samen aan de slag

Met z’n tweeën kun je in korte tijd bergen verzetten en dat werkt motiverend! Je hebt een stok achter de deur en ik help je over mogelijke hobbels heen.

Als dit jou aanspreekt, dan beginnen we met een kennismakingsgesprek, telefonisch of bij jou thuis. Belangrijk om elkaar te leren kennen en jou de mogelijkheid te geven je hulpvraag en wensen kenbaar te maken.

Dit gesprek duurt 1 uur en is gratis en vrijblijvend (evt reiskosten worden wel doorberekend).

Aan het einde van deze afspraak kan ik aangeven wat ik voor jou kan betekenen.

In de meeste gevallen werk ik in werksessies van 3 à 4 uur.

Maar je kunt ook kiezen voor een dag (6 à 7 uur).

Na overeenstemming plannen we een afspraak en gaan we samen aan de slag!

Jij beslist!

Tijdens onze sessies samen, ben jij degene die beslist. Ik bepaal dus niet wat er weg moet. Ik help je door de manier waarop we te werk gaan, door het proces te sturen en je gemakkelijker beslissingen te laten nemen.

Ik werk volgens de code van ethiek van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik discreet en respectvol omga met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. 

Een paar weken na onze laatste afspraak neem ik contact met je op om te weten of alles nog naar wens is.